Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Vacature Customer Service / Order Entry

Vacature Customer Service / Order Entry

Zoek je een nieuwe functie in Transport en Logistiek? Lees dan snel verder!

Wie weet ben jij geïnteresseerd om te komen werken op onze afdeling ‘Customer service’.

Wij zoeken een fijne collega die een belangrijke taak bij De Waard Transport BV.  in Noord-Scharwoude zal gaan vervullen. In deze functie ben je direct verbonden met onze internationale transportplanning, een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Op onze customer service afdeling werk je zoveel mogelijk zelfstandig, je maakt de transportopdrachten aan die onze planning vervolgens uitvoert, je bent de spin in het web door alle telefonische contacten met onze chauffeurs en onze klanten. Je bent in staat om op verschillende niveaus binnen de organisatie te communiceren. Je bedenkt alternatieve oplossingen voor verbetering van de dienstverlening voor de klant en bespreekt de oplossingen met je ervaren collega’s, die allemaal op één werkvloer zitten. Wij zijn een vooruitstrevend familie Transportbedrijf met een lange historie, wij beschikken over de modernste communicatie- technieken. Jouw taak is het aanmaken van de opdrachten en alle bijzonderheden te bespreken met de klanten en deze te vertalen naar de planners. Je houdt daarnaast onze data bestanden ‘uptodate’. Het team bestaat uit meerdere ervaren planners waarbij een ieder zijn eigen specialiteit heeft. Duurzaamheid op alle fronten is onze missie, internationaal transport staat voor een tijd met  vele uitdagingen , een toekomst waarin jonge mensen hun weg kunnen vinden.

Wat kan je verwachten?
De Waard Transport B.V. biedt een uitdagende fulltime functie binnen een mooi familie-transportbedrijf. Daarnaast biedt De Waard Transport B.V. je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris op basis van kennis en ervaring. (Wij volgen TLN CAO Beroepsgoederenvervoer). Je komt in een team te werken met enthousiaste collega’s met passie voor hun werk.

Ben jij woonachtig in Noord Holland Noord en weet jij van aanpakken? Pas jij in een familiair bedrijf waar duurzame relatie zowel intern als extern centraal staan? Heb jij de no-nonsens mentaliteit en staat loyaliteit en kwaliteit hoog bij jou in het vaandel? Dan is dit misschien wel jouw baan!

De ideale kandidaat :

  1. Minimaal MBO niveau;
  2. Is woonachtig in regio Alkmaar / Kop van Noord-Holland;
  3. Affiniteit met transport is een pré
  4. Heeft goede kennis van programma’s als word en excel;
  5. Is zelfstandig, doortastend, kan werken in teamverband;
  6. Spreekt minimaal Nederlands, Engels en/ of Duits, Italiaans is een pré

Voor welk bedrijf kom je te werken?
De Waard Transport is een echt familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring in het organiseren van transporten van en naar bestemmingen in Zuid-Europa. Wij staan bekend als dé Italie-specialist met eigen vestiging in Verona. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het internationale, intermodale, groupage- en koel-en vriestransport. Wij beschikken  over  een modern eigen wagenpark. Wij investeren in kwaliteit. De huidige cultuur is vooral te omschrijven als familiair. De kenmerken binnen deze organisatie zijn: vriendelijke werkomgeving, platte organisatie, flexibiliteit en zorg voor het personeel. Een mooi transportbedrijf waar duurzaamheid centraal staat.

Adres:

De Waard Transport B.V.
de Mossel 18-20
1723 HZ  Noord Scharwoude
T. 0226-313141 vragen naar afdeling personeelszaken.

Wij bieden naast ervaren mensen ook pas afgestudeerde schoolverlaters een unieke kans, reageer !

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Enthousiast?

    Functie