Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Belgie

Belgie

Uw transport van deur tot deur.

Goederen transporteren van België naar Europa en andersom. Met ruim 80 jaar ervaring en kennis zijn wij dé transporteur die u zoekt. We spreken de taal en kennen de Europese regelgeving. Dagelijks rijden wij met diverse soorten materieel vanuit Nederland richting Europa. Daarbij heeft u de keuze uit diverse soorten transport, qua snelheid en kosten. De transporttijden en kosten verschillen uiteraard per bestemming en transport keuze.
We vervoeren van een doosje tot een complete vracht of het nu gelost moet worden in het centrum van een grote stad of een dorpje op het platteland. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot en betrouwbaar netwerk van partners en creëren we voor elke transport een passende oplossing.

Naast regulier wegvervoer bieden we ook een milieuverantwoorde oplossing van transport. Dit is intermodaal vervoer waarbij weg en rail wordt gecombineerd.

Intermodaal vervoer wordt door de Nederlandse overheid sterk gestimuleerd ter bevordering van milieu en mobiliteit. Het is een economische en milieuvriendelijke oplossing, die past in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met een Terminal in Antwerpen en Rotterdam, is milieuverantwoord vervoeren van en naar België wellicht de juiste groene oplossing voor u.
Gecombineerd weg/railvervoer is vooral geschikt voor zwaardere ladingen en ladingen met een groot volume en een laag gewicht. Door de grotere laadcapaciteit kan een scherpe tariefstelling worden gehanteerd.
Vertrek vindt dagelijks, óók in het weekend, plaats.

Transport België