Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Intermodaal transport,

Wij verzorgen uw transport van deur tot deur met behulp van het railnetwerk. 

Op het gebied van intermodaal transport zijn we sinds 1985 een begrip.
Intermodaal vervoer is een milieuverantwoorde oplossing voor uw transport, het is vervoer waarbij weg en rail wordt gecombineerd.

–   ROAD 2 RAIL  –

Intermodaal vervoer wordt door de overheid sterk gestimuleerd ter bevordering van milieu en mobiliteit. Het is een economische en milieuvriendelijke oplossing die past in maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Gecombineerd weg/railvervoer is vooral geschikt voor zwaardere ladingen en ladingen met een groot volume en een laag gewicht. Door de grotere laadcapaciteit kan een scherpe tariefstelling worden gehanteerd.
Voor het voor- en na traject, in zowel Nederland als Italië, hebben we een ruime hoeveelheid van 100+ eigen bakken. We beschikken over een grote capaciteit eigen koelbakken die uw goederen op de juiste temperatuur houden. Zo heeft u ook de mogelijkheid geconditioneerd te transporteren op een verantwoorde wijze. De transporttijden en kosten verschillen uiteraard per bestemming.
We vervoeren van een doosje tot een complete vracht of het nu geladen moet worden in hartje Milaan of een dorpje op het Italiaanse platteland. Door onze jarenlange ervaring op Italië hebben we een groot en betrouwbaar netwerk van partners en creëren we voor elke transport een passende oplossing.

Tevens beschikken we over een eigen dependance in Sommacampagna in de regio van Verona. Dagelijks is er iemand aanwezig op kantoor voor de nodige Italiaanse contacten. Onze loods/warehouse met 5 liftbare docks en 1 buitendock biedt de mogelijkheid om via zijkant te lossen of te laden.  Tevens is het mogelijk om zendingen aan te laten leveren op onze crossdock. De Waard Italië is dan ook een extra servicepunt waar we uw goederen kunnen groeperen en als één zending naar Nederland kunnen halen.
Vertrek vindt dagelijks plaats, óók in het weekend.
Goederen transporteren van en naar Italië is onze specialisatie. Met ruim 80 jaar ervaring en kennis, zijn wij dé Italië importeur die u zoekt.