Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Italië

Italië 

Italië transport van deur tot deur.

 

Goederen transporteren van en naar Italië is onze specialisatie. Met ruim 80 jaar ervaring en kennis zijn wij dé Italië transporteur die u zoekt.  We spreken de taal en kennen de Italiaans regelgeving. Dagelijks rijden wij met diverse soorten materieel vanuit Nederland richting Italië. Daarbij heeft u de keuze uit diverse soorten transport, qua snelheid en kosten. De transporttijden en kosten verschillen uiteraard per bestemming en transport keuze.  We vervoeren van een doosje  tot een complete vracht of het nu gelost moet worden in hartje Milaan of een dorpje op Sicilië. Door onze jarenlange ervaring op Italië hebben we een groot en betrouwbaar netwerk van partners en creëren we voor elk transport een passende oplossing.

We beschikken over een eigen dependance in Sommacampagna in de regio van Verona. Dagelijks is er iemand aanwezig op kantoor voor de nodige Italiaanse en Nederlandse contacten. Onze loods/warehouse heeft een ruime inhoud met 5 liftbare docks en 1 buitendock, dit biedt de mogelijkheid om via zijkant te lossen of te laden. Tevens is het mogelijk om zendingen aan te laten leveren op ons crossdock. De Waard Italië is dan ook een extra servicepunt waar we uw goederen kunnen ontvangen en in kleinere deelzendingen bij uw klant kunnen aanleveren.

Naast regulier wegvervoer bieden we ook een milieuverantwoorde oplossing om te exporteren. Dit is intermodaal vervoer waarbij weg en rail wordt gecombineerd.

Intermodaal vervoer wordt door de overheid sterk gestimuleerd ter bevordering van milieu en mobiliteit. Het is een economische en milieuvriendelijke oplossing die past in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Gecombineerd weg/railvervoer is vooral geschikt voor zwaardere ladingen en ladingen met een groot volume en een laag gewicht. Door de grotere laadcapaciteit kan een scherpe tariefstelling worden gehanteerd.
Het voor- en na traject, in zowel Nederland als Italië, hebben we volledig in eigen beheer. Vertrek vindt dagelijks, óók in het weekend, plaats.

transport Italie