Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Transport diensten

DUURZAAM

CO² besparend

GROUPAGE

Stukgoed vervoer

KOEL / VRIES

Temperatuur gecontroleerd

Intermodaal

Gecombineerd weg/rail

Duurzaam transport
Transporteren van goederen is op vele manieren mogelijk. Wij hebben er voor gekozen om dit op een zo’n duurzaam mogelijke manier te doen. Naast het milieuvriendelijke aspect levert het u meer voordelen op.

Groupage vervoer

(Deel)-zendingen worden zoveel mogelijk ‘Huis/Huis’ vervoerd, dus zonder overladen. Met name bij producten die gevoelig zijn voor schade vermindert dit het risico op schades. Eén chauffeur heeft voortdurend de verantwoordelijkheid over de zending. Zelf afleveren is niet in alle gevallen mogelijk. In die situaties wordt gebruik gemaakt van ons fijnmazig netwerk met betrouwbare partners, welke voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsmaatstaven.

Koel-vriesvervoer
Het vervoer van verse en geconditioneerde producten betekent altijd een race tegen de klok. Op weg naar de versmarkten van Europa, doorkruisen koel-vriescombinaties van De Waard Transport geheel Europa. Wat vers is, moet vers blijven. Daarom wordt dagelijks non-stop gereden, ook in het weekend, met gegarandeerde looptijden.

Intermodaal vervoer (gecombineerd weg/rail vervoer)
Intermodaal vervoer wordt door de overheid sterk gestimuleerd ter bevordering van milieu en mobiliteit. Het is een economische en milieuvriendelijke oplossing die past in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Gecombineerd transport past perfect in uw duurzaamheids profiel.