Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Vestiging Italië

 Vestiging Italië

De Waard Transport heeft ook een vestiging in Italie. Op een unieke locatie vlakbij het Gardameer en luchthaven Verona beschikken wij over een loods van 900m2 met 5 dockshelters. Hier hebben wij de mogelijkheid om uw zendingen te ontvangen, op te slaan, en te versturen. Door de centrale ligging en beschikbare faciliteiten is De Waard srl. uw ideale partner om als crossdock /service punt te fungeren.

Wij beschikken over gekwalificeerde mensen die zich over uw goederen ontfermen. Dagelijks is er iemand aanwezig van 7:45 tot 18:00 uur en zaterdag tot 12:00 uur.

Het gehele terrein biedt voldoende parkeer en manoeuvreerruimte en is afgesloten met een hekwerk.

Ook bestaat er de mogelijkheid om caravans, auto’s, boottrailers, motoren etc. via een dockshelter te lossen en naar buiten te rijden via een talud.

De Waard Trasporti srl.
Via dell’ industria 22
37066 Sommacampagna, 
Italië

Tel: +39 045 6095158
Email: commerciale@dewaardtransport.it

 

Route: Afslag autobaan Sommacampagna, op rotonde bij betaalhokjes schuin rechtdoor richting Villafranca/Custoza, langs groot tankstation van Q8, rondweg volgen van Sommacampagna (let op snelheid staat camera !!!), op 1e rotonde rechtdoor op 2e rotonde na circa 1 km. de eerste rechts richting centrum Sommacampagna, (Daar zit ook de VOLVO Trucks importeur voor Trivento op de hoek), voor de Volvo dus rechts !!

De Waard vestiging Italië