Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Internationaal geconditioneerd transport

Van diepgevroren tot +30°C

In 1960 zijn we begonnen met het vervoer van bederfelijke waren. U kunt uitgaan van een jarenlange ervaring. Onze chauffeurs en onze voertuigen zijn volledig uitgerust om geconditioneerde transporten met grote zorg uit te voeren. 

Van 1 pallet tot complete wagenladingen, brengen wij huis – huis van producent naar de klant.

Wij kunnen in onze voertuigen verschillende temperaturen vervoeren. Onze vrachtwagens hebben de mogelijkheid van diepvries  -30°C graden tot vorstvrij vervoer +30°C.  Vriest het of is de buitentemperatuur juist te warm, dan zorgen wij voor de juiste constante, door u gewenste temperatuur. 

Wij volgen via satelliet uw lading en onze voertuigen op de voet, ook de temperatuur is door ons te volgen. Zo weet u altijd zeker dat de gewenste temperatuur in de vrachtwagen aanwezig is geweest. Wij zijn BRC-gecertificeerd.
Het vervoer van verse en geconditioneerde producten betekent altijd een race tegen de klok. Op weg naar de vers-markten van Europa, doorkruisen koel-vriescombinaties van De Waard Transport geheel Europa. Wat vers is, moet vers blijven. Daarom wordt dagelijks non-stop gereden, ook in het weekend, met gegarandeerde aankomsttijden.

Naast de reguliere manier van transport kunnen wij temperatuur-gevoelige goederen, óók duurzaam en groen via ons geconditioneerd intermodaal systeem op de meest schone wijze  transporteren.

     Sinds 1960 van en naar Italië.

    Vestiging in Verona Italië.

    Dagelijks vertrek

     Elke zending per GPS te volgen.

√     24 / 7

     Scherpe tarieven.

     Wij spreken de taal en kennen de cultuur in Italië.

     ROAD2RAIL, voor  duurzaam intermodaal vervoer.

     De auto’s zijn ADR uitgerust.

Wilt u ook dé voortrekker zijn in CO²  besparen?
Dan bent u bij de Waard Transport op het groene spoor!