Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Intermodaal geconditioneerd transport.

Wij verzorgen uw geconditioneerde transport van deur tot deur met behulp van het railnetwerk. Vertrek vindt dagelijks plaats, óók in het weekend.

Goederen transporteren van en naar Italië is onze specialisatie. Met ruim 80 jaar ervaring en kennis zijn wij dé Italië transporteur die u zoekt. Op het gebied van intermodaal transport zijn we sinds 1985 een begrip.

Intermodaal geconditioneerd vervoer is een milieuvriendelijke oplossing voor uw gekoelde of bevroren transporten, het is een type vervoer waarbij weg en rail wordt gecombineerd.

–   FRESH & CO2 LESS  –

 

Intermodaal geconditioneerd vervoer wordt door de overheid sterk gestimuleerd ter bevordering van milieu en mobiliteit. Het is een economische en milieuvriendelijke oplossing die past bij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We beschikken over een grote capaciteit aan eigen koel/vriesbakken die uw goederen op de juiste temperatuur houden of dit nu diep gevroren of ver boven nul is. De bakken volgen we per satelliet en de temperatuur wordt geregistreerd zodat u altijd zeker bent van de juiste condities. We zijn een BRC-gecertificeerd bedrijf, uw goederen worden gedurende het transport met de grootste zorg behandeld.

Gecombineerd weg/railvervoer is vooral geschikt voor zwaardere ladingen en ladingen met een groot volume en een laag gewicht. Door de grotere laadcapaciteit kan een scherpe tariefstelling worden gehanteerd.
Het voor- en na traject, in zowel Nederland als Italië, hebben we volledig in eigen beheer.

De transporttijden en kosten verschillen uiteraard per bestemming.
We vervoeren van één doosje tot een complete vracht of het nu geladen moet worden in hartje Milaan of een dorpje op het Italiaanse platteland. Door onze jarenlange ervaring op Italië hebben we een groot en betrouwbaar netwerk van partners en creëren we voor elke transport een passende oplossing.

Tevens beschikken we over een eigen dependance in Sommacampagna in de regio van Verona. Dagelijks is er iemand aanwezig op kantoor voor de nodige Italiaanse contacten. Wij hebben de beschikking over een ruime (overslag – )loods in Italië.  Tevens is het mogelijk om zendingen aan te laten leveren op ons crossdock. De Waard Italië is dan ook een extra servicepunt waar we uw goederen kunnen groeperen en geconsolideerd, als één zending, naar Nederland kunnen halen.

Wilt u ook dé voortrekker zijn in CO²  besparen?
Dan bent u bij de Waard Transport op het groene spoor!