Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Werken bij De Waard Transport

Werken bij de Waard Transport

De Waard Transport B.V. biedt uitdagende functies binnen een mooi transportbedrijf. Daarnaast biedt De Waard Transport B.V. uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris op basis van kennis en ervaring.

Je komt in een team te werken met enthousiaste collega’s met passie voor hun werk. Ben jij woonachtig in de omgeving van Noord-Scharwoude en weet jij van aanpakken? Pas jij in een familiair bedrijf waar duurzame relatie zowel intern als extern centraal staat? Heb jij de no-nonsens mentaliteit en staat loyaliteit en kwaliteit hoog bij jou in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Transportplanner (M/V)

Wij  zijn per direct op zoek naar een transportplanner (M/V), voor ons  internationaal vervoer. Zoekt U een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf, heeft U enige  ervaring met expeditie? Neem dan contact met ons op!

Vacature Nationaal Chauffeur CE (fulltime)

Wil jij de weg veroveren als Nationaal Chauffeur? Bij De Waard Transport hebben we dé perfecte rit voor jou! Stap in de bestuurdersstoel van ons dynamische team en ervaar de ultieme vrijheid en verantwoordelijkheid die het beroep van Nationaal Chauffeur met zich meebrengt.

Allround Chauffeurs CE (parttime)

Wij zijn op zoek naar  enthousiaste chauffeurs die onze trailers en wisselbakken kunnen laden en lossen in Nederland. Daarvoor zoeken wij ervaren Allround chauffeurs die parttime als oproepkracht beschikbaar zijn.

Internationaal chauffeur CE

Als Italie-specialist zijn wij op zoek naar ervaren internationale chauffeurs voor ons moderne wagenpark. Bij voorkeur vragen wij of U beschikt over een geldige bestuurderskaart / CODE 95 en basisdiploma ADR stukgoed. Wij staan bekend als een betrouwbare werkgever en hanteren de CAO Beroepsgoederenvervoer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.