Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Vacature Nationeel Chauffeur CE

Vacature Nationaal Chauffeur CE (fulltime)

Wil jij de weg veroveren als Nationaal Chauffeur CE? Bij De Waard Transport hebben we dé perfecte rit voor jou! Stap in de bestuurdersstoel van ons dynamische team en ervaar de ultieme vrijheid en verantwoordelijkheid die het beroep van Nationaal Chauffeur met zich meebrengt. Niet alleen zul je kilometers verslinden, maar je zult ook grenzen verleggen. Met jouw stuurmanskunsten en toewijding zorg je ervoor dat onze vrachten veilig en op tijd hun bestemming bereiken.

Maar wij bieden je meer dan alleen een rit. Bij De Waard Transport geven we je de mogelijkheid om je eigen route uit te stippelen en de weg te verkennen. Geniet van onze moderne en goed onderhouden voertuigen, uitgerust met de nieuwste technologieën die jou in controle houden. Vertrouw op ons state-of-the-art wagenpark en zet koers naar succes.

Wat kun je van ons verwachten?

De Waard Transport is een internationaal transportbedrijf gevestigd in Noord Scharwoude. Ons familiebedrijf heeft een goede reputatie en staat bekend als een goede werkgever.

Je komt in een team te werken met enthousiaste collega’s met passie voor hun werk. Weet jij van aanpakken en pas jij in een familiair bedrijf waar duurzame relatie zowel intern als extern centraal staat? Heb jij de no-nonsens mentaliteit en staat loyaliteit en kwaliteit hoog bij jou in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ga je ervoor?

Ben jij toe aan een uitdaging? Stuur dan je CV en gegevens via het formulier op deze pagina, of bel ons op 0226 313141.

Dienstverband: Fulltime
Woonachtig: Noord-Holland Noord

Locatie:  Noord-Scharwoude

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast?

    Functie