Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Internationaal groupage vervoer

Huis – huis van 1 pallet tot complete wagenladingen.

Sinds 1962 doen wij groupage vervoer van en naar Italië. Naast Italië verzorgen wij ook zendingen door geheel Europa.  Wij proberen de goederen altijd huis-huis te vervoeren met eigen mensen en met eigen materieel, dit garandeert een snelle en optimale dienstverlening waarbij minimale vertraging voorkomt. Met ruim 50 eigen auto’s en dagelijks vertrek kunnen we snel schakelen en aan uw vraag beantwoorden voor het gewenste transport.

Wij vervoeren vanaf de kleinste zending tot en met complete wagenladingen, we zijn kwaliteits-gecertificeerd (BRC) en we hebben geen moeite met zendingen die een afwijkend profiel hebben.

Met onze eigen vestiging in Verona, Italië zijn we erg flexibel. We houden elke vorm van verladen in eigen handen dit gebeurd met betrouwbaar personeel, die zorg hebben voor uw goederen.

Informatie tot op de minuut / meter. Elk voertuig binnen ons wagenpark is uitgerust met een ‘track & trace’ systeem. Dit biedt ons de mogelijkheid om u op de hoogte te houden van waar uw goederen zich bevinden en wanneer u of uw klant deze kan verwachten.

Naast het regulieren vervoer over de weg bieden we ook een duurzamere manier van vervoer.     ROAD2RAIL

Sinds 1988 hebben we de afdeling intermodaal, duurzaam en groen vervoer van en naar Italië. Hierbij combineren we weg met vervoer over het Europese spoornetwerk.

Transport en verzekering verzorgen we onder CMR condities.

      Sinds 1960 van en naar Italië.

      Vestiging in Verona Italië.

     Dagelijks vertrek

     Elke zending per GPS te volgen.

     24 / 7

     Heldere tarieven.

     Wij spreken de taal en kennen de cultuur in Italië.

     ROAD2RAIL , duurzaam intermodaal vervoer.

     De auto’s zijn ADR uitgerust.

U bent bij de Waard Transport op het groene spoor!