Klantportaal  Offerte aanvragen      T +31 (0)226 313141

2020 een bijzonder jaar!

2020 een bijzonder jaar!

Kunst en vliegwerk 

Een jaar van restricties, onzekerheden en aanpassingen.

Op zondag 23 februari 2020 kwam  het eerste negatieve reisadvies voor het reizen van en naar Italië met name de regio net boven Piacenca.
Maandag 24-02-2020 hadden we een losafspraak bij een van onze klanten in die regio.
Een onzekere periode breekt aan. Gelukkig doen we dit werk al wat jaren en gebruiken we onze connecties voor de broodnodige informatie.
We nemen onze maatregelen, vertellen ons verhaal in diverse nieuwsmedia, radio en TV en passen ondertussen ons werk  aan op de ‘tijdelijke’ regels en wetgeving. Ook voor de Chauffeurs zijn de eerste weken spannend, wat gaan ze aantreffen ? Hoe kunnen zij hun gebruikelijke werkwijze hanteren en wat zijn de risico’s voor de gezondheid ?

Gelukkig weten we ondertussen hoe we om moeten gaan met deze epidemie.
Het is nog een paar dagen voor kerst 2020 en we zitten momenteel in een 2e Europese loc down.  Wederom is het informeren wat we kunnen verwachten van de klant in Italië en passen we aan op hun deurbeleid.
Kunst en vliegwerk…… maar daar zijn we goed in.   Altijd opzoek naar een oplossing.
Na een spannende start van dit jaar, mogen en kunnen we trots zijn op onze mensen! Tot op de dag van vandaag zijn we allemaal gezond en hebben we Corona buiten de deur weten te houden.  We hebben allemaal meegekregen dat sanitair gebruik, het halen van een kop koffie of een warme maaltijd ook tot één van hun uitdagingen behoorden. Hun flexibele en positieve houding maakt dat wij ons werk nagenoeg als normaal hebben kunnen voortzetten.
Wij kunnen U als klant voorzien van transporten van uw goederen.

De Waard Transport blijft veilig op weg ! Ook in 2021.