Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Blauwe invasie

Blauwe invasie, 

Driving home for Christmas?

Zoals elk jaar is het ook dit jaar weer een uitdaging om nog zoveel mogelijk goederen op z’n plek te krijgen voor de kerst. Zo ook dit jaar… Maar ook onze chauffeurs willen uiteraard thuis zijn om Kerst met familie en vrienden te kunnen vieren. Ook dit jaar doet onze planning hun uiterste best om dit voor elkaar te krijgen. Dit resulteert naast blije chauffeurs en hun familie ook in een blauwe invasie in Noord-Scharwoude.

Onze wagenparkbeheerder zet elke vrachtwagen met uiterste precisie en als het even lukt gesorteerd op merk en leeftijd, keurig op een rijtje bij ons op het terrein. Jammer genoeg is de ruimte tegenwoordig beperkt en kunnen de wagens helaas niet meer allemaal zij aan zij staan. Maar desalniettemin blijft het een heel spektakel om alle auto’s bij elkaar te zien. Het trekt liefhebbers om tijdens de kerstdagen een wandeling te maken langs het complete wagenpark.  Deze traditie willen we dan ook in ere houden. Vandaag komen de laatste vrachtwagens binnen en krijgen een plek toegewezen. Naast de trekkers en motorwagens hebben we tegenwoordig ook afzetbakken, die passen niet rondom onze loods/warehouse, die staan uitgestald op breekland. Ook daar stelen ze de show door hun grote aantallen.

Benieuwd naar dit blauwe kerstverschijnsel. Dan moet u wel snel zijn….. want 27 december rollen de eerste wielen weer van het pad af.