Werken bij Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

Opslag & Overslag

Opslag & Overslag,  

Opslagruimte

Wij beschikken over diverse nieuwe opslagloodsen welke rechtstreeks door de klant gehuurd kunnen worden. De loodsen variëren van 300-500m2. Elke loods beschikt over een eigen overheaddeur en is vorstvrij. De loodsen beschikken over een binnen hoogte van 9 meter en zijn uitermate geschikt om stellingen te plaatsen of om kraanbelading toe te passen. Mocht u slechts op zoek zijn naar een kleinere opslagruimte, dan kunnen wij een gedeelte van de ruimte aanbieden. In principe hebben wij opslagmogelijkheid van 10m2 – 1000m2. Ook kunt u bij ons terecht voor: heftruckgebruik / laad- en lospersoneel / transport.

Heeft U interesse, informeer naar de voorwaarden.

De Waard vestiging Italië

De Waard Trasporti srl.
Via dell’ industria 22
37066 Sommacampagna

Italië

Route: Afslag autobaan Sommacampagna, op rotonde bij betaalhokjes schuin rechtdoor richting Villafranca/Custoza, langs groot tankstation van Q8, rondweg volgen van Sommacampagna (let op snelheid staat camera !!!), op 1e rotonde rechtdoor op 2e rotonde na circa 1 km. de eerste rechts richting centrum Sommacampagna, (Daar zit ook de VOLVO Trucks importeur voor Trivento op de hoek), voor de Volvo dus rechts !!

Vestiging Italie:

Op een unieke locatie vlakbij het Gardameer en luchthaven Verona beschikken wij over een loods van 900m2 met 5 dockshelters. Hier hebben wij de mogelijkheid om uw zendingen te ontvangen, op te slaan, en te versturen. Door de centrale ligging en beschikbare faciliteiten is De Waard srl. uw ideale partner om als crossdock /service punt te fungeren.

Ook bestaat er de mogelijkheid om caravans,auto’s,boottrailers,motoren etc. via een dockshelter te lossen en naar buiten te rijden via een talud.

Wij beschikken over gekwalificeerde mensen die zich over uw goederen ontfermen. Dagelijks is er iemand aanwezig van 7:00 tot 20:00 uur en zaterdag tot 12:00 uur.

Het gehele terrein biedt voldoende parkeer en manoeuvreerruimte en is afgesloten met een hekwerk.

Heeft U interesse, informeer naar de voorwaarden.