Vacatures Klantportaal Offerte aanvragen    T +31 (0)226 313141

TV opname RTL-Z

Tv-opname RTL-Z

Doe maar duurzaam. 

Transporteren van goederen is op vele manieren mogelijk. Wij hebben er voor gekozen om dit op een zo’n duurzaam mogelijke manier te doen. Wij maken gebruik van de trein, dat bekend staat als Intermodaal vervoer. Hierbij wordt wegvervoer gecombineerd met het Europese railnetwerk.  Wij zijn al bijna 30 jaar
duurzaam op weg onder het motto ROAD2RAIL.

Onlangs hebben we naast het transport, ook duurzaam geïnvesteerd in ons bedrijfspand. We nemen ook hier onze verantwoording voor een schoner milieu met een energie-neutraal pand.

Om onze visie een nog groter podium te geven  en om te laten zien dat inzetten op duurzaamheid ons echt iets heeft gebracht, heeft het RTL-Z, TV programma “Doe maar duurzaam” ons uitgenodigd om een uitzending bij ons in Noord Scharwoude op te nemen.

Zondag 15 oktober om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z

De Waard Transport is duurzaam op alle fronten, dat kun je zien op zondag 15 oktober as. Om17.00 uur in de uitzending Doe Maar Duurzaam; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten , die mensen bewust moeten maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z op
Maandag 16 oktober om 7.30 uur
Woensdag 18 oktober om 10.30 uur
Vrijdag  20 oktober om 13.05 uur
Zaterdag  21 oktober om 16.30 uur

Niet gelukt om te kijken? Dan kan je dit altijd nog met de volgende link.   UITZENDING, ‘DOE MAAR DUURZAAM’