Klantportaal  Offerte aanvragen      T +31 (0)226 313141

Te zien bij ZDF

De Waard transport te zien bij ZDF.

Vanavond op de Duitse tv.

Er zijn afgelopen week bij ons TV opnames gemaakt, door de ZDF.

ZDF is in Duitsland één van de grootste landelijke televisie zenders.

Thema is “Mission Merkel”: De Duitse Bondskanselier Mevr. Angela Merkel, die komende half jaar voorzitter is van de EU ministerraad, heeft als missie de eenheid binnen Europa te bewaren. 

Het programma wil een stem geven aan ondernemers en haar werknemers die zakelijke banden hebben met Italië. Nederland heeft sinds de uitbraak van de coronacrisis een negatief imago gekregen in bepaalde landen in  Europa vanwege onze aarzeling bij het creëren van een ondersteuningsfonds zonder voorwaarden (miljardenpot) in de EU.  Italië en Spanje verwijten ons dat wij (samen met Denemarken, Zweden en Oostenrijk) niet solidair zijn met landen die het extra moeilijk hebben met het Covid-9 virus. Wij worden in de media ook wel de vrekkige vier genoemd of zijn wij de verstandige vier?

De Waard Transport is door de zender ZDF uitgekozen omdat we als Italië specialist ruim 60 jaar ervaring hebben met zakendoen in Italië. Onze contacten gaan jaren terug en dit schept een band van vertrouwen met Italië. Neemt niet weg dat dit soort Europese politieke keuzes invloed hebben op ons bedrijf.  Wij zijn ondernemers en geen politici maar willen geen verkeerde sentimenten in Europa, lees Italië opwekken. Wij zijn voor behoud van de eenheid binnen Europa! Als transporteur en Italië specialist hebben we te maken met deze negatieve beeldvorming, wij roepen politici op om juist in deze moeilijke tijd, verstandige keuzes te maken.

Het item wordt in geheel Duitsland uitgezonden in het programma,
“AUSLANDJOURNAAL”, op ZDF, vandaag woensdag 1 Juli vanaf 22.00 uur. <— klik hier voor de link naar de uitzending.
Dit programma is niet alleen in Duitsland maar in geheel EUROPA te zien, bij ons in Nederland bij de providers Ziggo en KPN.

Leuk detail, onze stemmen worden nagesynchroniseerd maar de beelden zullen herkenbaar zijn.