Klantportaal  Offerte aanvragen      T +31 (0)226 313141

Ondernemen in crisistijd

Ondernemen in crisistijd.

21 mei te zien bij ‘Stand van zaken’. 

Ondernemen in crisistijd. Als ondernemer ontkomen we er niet aan. 

Het zijn vreemde tijden we zijn met z’n allen in een surreële wereld terecht gekomen. Lege snelwegen gesloten bedrijven, werken vanaf huis. We bekijken iedereen met argwaan en blijven 1,5 meter uit elkaars buurt. Een situatie die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Maar we passen ons aan en we gaan door.
Onze chauffeurs staan in de frontlinie, zij hebben te maken met allerlei regels en belemmeringen. Soms wordt het onmogelijk gemaakt om simpelweg naar de wc te gaan of een kop koffie te halen. Deze berichten zijn niemand ontgaan. Ondertussen zijn er veel alternatieve toilet voorzieningen geregeld net als de mogelijkheid om een warme bak koffie te scoren.  Want ook eten langs de weg is tegenwoordig een uitdaging. In Nederland hebben we gelukkig nog een veelvoud aan take away diners. Maar onderweg naar Italië is dit een ander verhaal. Gewapend met een camping gaspit en een koelkast vol eten staan onze jongen “on the road” het avondmaal te bereiden. Her en der weten ze ondertussen ook in het buitenland hun adresjes waar er afgehaald kan worden. Maar het is een hele uitdaging. Het vraagt wat kunst en vliegwerk en creatieve oplossingen maar het heeft ons tot op heden nog niet tegengehouden. 

Afgelopen vrijdag (15-5-20) heeft Omroep WNL voor het programma ‘Stand van zaken’,  bij ons opnamen gemaakt. Zij laten u zien wat ondernemen in deze tijd inhoudt. Ook laat een van onze chauffeurs (Ben Goudsblom) met een vlog zien hoe zijn week er uit ziet en waar hij tegenwoordig mee te maken heeft.  Meekijken met Ben? Dat kan aanstaande donderdag 21 Mei (Hemelvaartsdag) op NPO2 om 20.30 uur bij WNL. De uitzending gemist? Hier kunt u de hele aflevering terug kijken.

De foto’s bij dit item zijn onderweg gemaakt door een aantal van onze eigen chauffeurs.